Despre noi

Ne diferentiem prin calitatea materialelor, dar mai ales prin calitatea serviciilor in industrie. Executam mobilier de serie din PAL melaminat pentru bucatarii, dormitoare, livinguri, birouri si sali de conferinta pentru companii. Utilajele si tehnologiile de ultima generatie ne permit sa va punem la dispozitiei cele mai noi tehnologii de incadrare, debitare si cantuire si fabricare a mobilierului, la comanda si in serie.

Fie că iti amenajezi locuinta sau vrei sa o modernizezi, te sprijinim in demersul tau, furnizandu-ti produsele de care ai nevoie (PAL, MDF, accesorii mobila) si servicii dedicate (debitare/cantuire PAL, consiliere tehnica de specialitate, transport).

Pentru a indeplini o cerere mai mare in ceea ce priveste trendurile si stilurile actuale, va aducem aproape o multitudine de produse noi care va vor largi viziunea asupra decorarii spatiului: mai multe culori, un spectru mai larg de culori ale lemnului, materiele suplimentare si noua colectie de suprafete Feelwood. Colectia permite combinarea diferitelor materiale, culori si decoruri de lemn.

Ascultam piata si venim cu produse conform nevoilor clientilor, oferindu-le mai multe optiuni de cumparare, de la marci populare si produse accesibile ca pret, dar calitative.

TOP