Servicii mobilier

Proiectare 3D

Designerii nostri iti pot face proiectul pentru mobilierul visat de tine. Fiecare schita este personalizata si adaptata spatiului tau pentru un proiect unic. Executam masuratorile spatiului, apoi ne apucam de lucru. Iti prezentam propunerile noastre si iti oferim toata expertiza noastra.

Debitare PAL, MDF, HDF

Va punem la dispozitie serviciile de debitare PAL melaminat, MDF si HDF. Echipa noastra va sta la dispozitie cu informatii suplimentare privind serviciile oferite in functie de complexitatea proiectelor dumneavoastra, debitarea fiind optimizata astfel incat pierderile sa fie minime

Frezare CNC
Aplicare CANT ABS
Gaurire
Canal Frezare
Dublaj banda / surub

Cantul abs este un material plastic, neadezivat, care se aplica pe pal cu ajutorul unui adeziv special. Fata de hartie, abs-ul este un material mai dur, astfel palul este mult mai bine protejat in timp.

Gaurire CNC

Tailorpal ofera servicii complete CNC, prelucrare, furnizare materiale si livrare produs finit la cel mai competitiv pret. Echipamentele de ultima generatie si productivitatea foarte mare ofera utilizatorului posibilitati aproape nelimitate.

Fabrica de mobila, la comanda si in serie

Ne diferentiem prin calitatea materialelor, dar mai ales prin calitatea serviciilor in industrie. Executam mobilier de serie din PAL melaminat pentru bucatarii, dormitoare, livinguri, birouri si sali de conferinta pentru companii. Utilajele si tehnologiile de ultima generatie ne permit sa va punem la dispozitiei cele mai noi tehnologii de incadrare, debitare si cantuire si fabricare a mobilierului, la comanda si in serie.

TOP